Afbeelding
Hunk de Kock

Herfst in Hartje Gorcum

10 september 2018 om 15:51

GORINCHEM zaterdag 6 oktober wordt de herfst gevierd in Hartje Gorcum.

De start van een nieuw seizoen vol gezelligheid in de stad. Met verrassende acts op het hoofdpodium, vrolijke activiteiten en animatie door de straten. Kom ook en doe mee aan de Grote Herfst Tombola met kans op prachtige prijzen, aangeboden door de winkeliers in de binnenstad. Wat dacht je van een halfjaar lang gratis rookworst of een complete herfst make-over? Zo zijn er nog veel meer geweldige prijzen te winnen. Met als hoofdprijs: een ballonvaart over Gorinchem.

De Gorcumse binnenstad heeft zoveel te bieden. Bijzondere winkeltjes met persoonlijke service en aandacht.
Omringd door uitgebreide en gezellige horeca. In een historische omgeving die uitnodigt om te bezichtigen.
Winkelen in hartje Gorcum is echt een belevenis. In elk seizoen. Dat bewijzen de ondernemers uit de binnenstad graag.

Ontdek het tijdens de Hartje Gorcum-dagen in zomer, herfst en winter. Een cadeautje van de winkeliers ter (nadere) kennismaking met jou. Wie Hartje Gorcum eenmaal kent, geniet van elk winkelmoment.

Tai Chi Beginnerscursus

DALEM Gratis proefles bij start beginnerscursus Tai Chi. De cursus begint op woensdag 12 september om 19.30 uur in buurthuis de Elzenhof. En op donderdagochtend 13 september om 10.00 uur in Gorinchem aan de Vijfde Uitgang 3. De cursus bestaat uit 12 wekelijkse lessen van een uur. Meer informatie op www.taichi-blauweschildpad.nl of neem contact op met docente Linda Renes, 06-372 715 78, info@taichi-blauweschildpad.nl

Klaverjassen

GORINCHEM Vrijdag 14 september kan er weer klaverjas worden gespeeld bij De Malle Molen. Het klaverjassen begint om 19.30 uur en er wordt Rotterdams gespeeld. Aanmelden kan in de Arkelstraat 90 of bel 0183633233. Kosten 4 euro per persoon. Dit is inclusief een drankje.

CocoBelle in Het Zevende Huis

GORINCHEM Op zaterdag 15 september wordt het kleinste podiumpje van Gorinchem in Het Zevende Huis in de Knipsteeg bezet door Miss CocoBelle en haar muzikale vrienden. Zij spelen Americana, Country, Blues en Gospel. In het voorprogramma: Johhny, June & Jackson. Kaartjes a 10 euro (incl koffie,thee en lekkers) via info@hhmusica.nl.