Lekker belangrijk!

19 november 2018 om 11:15

GORINCHEM In een periode waarin mensen vaak het gevoel hebben 'druk, druk, druk' te zijn, roept gewichtsconsulent Marjolein Exalto van Food To Be Good By Marjolein op om stil te staan bij de essentiƫle zaken in het leven. Want hoeveel er ook gebeurt op een dag en in een jaar: Samen genieten, tijd nemen voor elkaar en het delen van een gezonde maaltijd, dat is pas echt 'Lekker Belangrijk'. Daarom voert zij van maandag 12 november tot en met maandag 31 december samen met de overkoepelende beroepsvereniging campagne onder de naam 'Lekker Belangrijk'.

Gewichtsconsulent Marjolein Exalto van Food To Be Good By Marjolein: ,,In een periode die alleen maar lijkt te draaien om eten, het creƫren van het perfecte kerstdiner en een overvolle agenda laat ik mensen stil staan bij waar het volgens mij werkelijk om gaat. Samen genieten van een gezonde maaltijd in een ontspannen sfeer. Doen wat goed is voor jezelf en je gezin. Waarbij relativeren en kunnen lachen om dagelijkse dingen belangrijker zijn dan het perfecte plaatje." Marjolein Exalto laat mensen graag zien hoe ze in aanloop naar de feestdagen met kleine aanpassingen gezond kunnen eten.

Via de Facebookpagina van Food To Be Good By Marjolein (www.facebook.com/foodtobegoodbymarjolein) deelt Marjolein Exalto gedurende de campagne dagelijks tips over gezonde voeding, recepten en persoonlijke verhalen. Daarnaast heeft de gewichtsconsulent de komende periode een speciaal aanbod wat in teken staat van fit en gezond de feestdagen door.