Bijeenkomst Longpunt Gorinchem

19 november 2018 om 12:35

GORINCHEM Het Longfonds houdt in samenwerking met Rivas Zorggroep op dinsdag 20 november een bijeenkomst van Longpunt. Longpunt is dé ontmoetingsplek voor longpatiënten en hun naasten en zorgverleners. Daarnaast spreken deskundigen over thema's die van belang zijn voor longpatiënten. Deze keer is het thema hobby's.

Tijdens deze bijeenkomst spreekt Marlies Bouwman, ergotherapeut bij Rivas Zorggroep, hoe mensen met een longziekte hun hobby's kunnen blijven uitoefenen. Ook is er ruim gelegenheid om ervaringen uit te wisselen met lotgenoten en vragen te stellen. Deze bijeenkomst van Longpunt is de laatste van dit jaar en wordt daarom feestelijk afgesloten met een hapje en een drankje.

Deelname aan de bijeenkomst van Longpunt is gratis en aanmelden is niet nodig. Bezoekers wordt verzocht geen geurtjes te gebruiken tijdens de bijeenkomsten, omdat die benauwdheidsaanvallen kunnen veroorzaken bij een deel van de longpatiënten. De bijeenkomst vindt plaats van 14.00 tot 16.00 uur in PoGo – Podium Gorinchem aan de Grote Haarsekade 120 in Gorinchem.

Meer informatie over het Longpunt is te verkrijgen via Gorinchem@longpunt.longfonds.nl.