De derby tussen Sleeuwijk en Woudrichem eindigde onbeslist.
De derby tussen Sleeuwijk en Woudrichem eindigde onbeslist. Jan Noorlandt

Unitas en SVW winterkampioen

16 december 2019 om 13:08

REGIO De derby tussen Sleeuwijk en Woudrichem heeft geen winnaar opgeleverd. In Sleeuwijk bleven de rivalen in evenwicht: 1-1.

De wedstrijd tussen Sleeuwijk en Woudrichem werd om 17.00 uur gespeeld en hoewel het ijskoud was op Sportpark de Roef kwamen er zodoende toch honderden toeschouwers af op de derby tussen Woudrichem en Sleeuwijk. Ondanks dat Woudrichem de eerste periode won en Sleeuwijk onderaan de tweede klasse bungelt, bleven de ploegen in evenwicht. Barry Ruitenberg opende de score namens Sleeuwijk, waarna Dillis de Vries de 1-1 eindstand op het bord zette. Jenner Koek moest nog vroegtijdig douchen met een tweede gele, en dus rode, kaart.

Voor Woudrichem was het alweer de vijfde keer dat de ploeg niet tot een zege kwam. De ploeg van Piet Saaman staat inmiddels vierde met vier punten achterstand op koplopers VVGZ en EBOH. Sleeuwijk verloor na de zege op Pelikaan weer niet, maar blijft wel voorlaatste staan in de tweede klasse F. Alleen Tricht (zes punten) pakte minder punten dan Sleeuwijk (acht).

Open de camera op je smartphone, scan de QR-code en lees alle voetbaluitslagen van afgelopen weekend.