Ferry Timmermans brengt samen met de 25-jarige zangeres Simone Nijssen een nieuwe single uit op 11 september.
Ferry Timmermans brengt samen met de 25-jarige zangeres Simone Nijssen een nieuwe single uit op 11 september. Eline Lohman

Muziekfanaten brengen nieuwe single uit

7 september 2020 om 16:32

GORINCHEM Ferry Timmermans (47) ofwel muziekproducer Ferrez uit Gorinchem brengt samen met de 25-jarige zangeres Simone Nijssen uit Heukelum een nieuwe single uit op 11 september: de trance-track ‘On my way’.


door Eline Lohman

De twee hebben elkaar helemaal gevonden in een bijzondere samenwerking. Ferry: ,,Al vanaf het moment waarop ik kon lopen, ben ik een muziekfanaat. Ik ben nu twee jaar bezig als muziekproducent. Mijn voorliefde voor muziek kan ik hier perfect bij kwijt. In de jaren ’90 was ik DJ en draaide ik platen van DJ Jurgen. Toen draaide ik zijn tracks en hij nu de mijne!”

De Gorcumer is altijd met muziek bezig. ,,Ik wil mijn handtekening kunnen zetten op mijn muziek, zodat mensen herkennen dat iets van mij komt. Mijn eigen identiteit zoeken, lukt wel aardig. Toen ik op een gegeven moment zang nodig had bij de nieuwe track, hoorde ik over Simone. Ik wist niet wat ik in huis haalde, maar toen ik haar opzocht op YouTube, kreeg ik kippenvel. In het nieuwe nummer is een euforisch geluid nodig en dat krijg ik van Simone met haar zang, het is precies zoals ik het bedoeld heb.”

Het is alweer tien jaar geleden dat Simone meedeed aan het televisieprogramma Popstars. Sinds kort is zij weer met muziek bezig. ,,Het mooie is dat wij weten wat we aan elkaar hebben en we zijn allebei positief ingesteld. Daarom is het ook zo fijn om met hem samen te werken. Wij zijn gevoelsmensen – we blijven lekker nuchter en vinden het allebei fijn dat de mensen die achter ons staan.” Lees meer online.