,,Met een nieuw interieur, extra zitplaatsen en een klantentoilet kunnen we iedereen nóg beter bedienen!’
,,Met een nieuw interieur, extra zitplaatsen en een klantentoilet kunnen we iedereen nóg beter bedienen!’ Suzanne Heikoop

Bakker Bart in nieuw jasje

3 februari 2020 om 15:15

Nieuwe winkel, vertrouwde service

GORINCHEM Stond je in de afgelopen tijd in de Gorinchemse binnenstad voor een dichte Bakker Bart? Geen nood, de winkel is sinds zaterdag 1 februari weer geopend. De vestiging in de binnenstad is mooier en groter dan ooit. ,,Met een nieuw interieur, extra zitplaatsen en een klantentoilet kunnen we iedereen nóg beter bedienen!’

door Suzanne Heikoop

Vorig jaar openden eigenaren Martijn en Manon Donkers ook al een nieuwe winkel in Zaltbommel, maar de Gorinchemse vestiging doet er zeker niet voor onder. Martijn vertelt: ,,We namen deze vestiging in 2017 over en sinds onze start borrelden er al ideeën om de zaak uit te breiden en te vernieuwen. Door een paar jaar op dezelfde voet door te gaan, werden de ideeën steeds concreter. We gingen met onze plannen naar het hoofdkantoor en bespraken daar de mogelijkheden. Ook konden we het pand hiernaast erbij huren, waardoor we meteen konden uitbreiden. Als je gaat verbouwen, kun je het maar beter gelijk goed doen. Vorig jaar kregen we voor alle plannen groen licht en kon het feest doorgaan.”

De hele zaak is flink aangepakt. Manon: ,,In de nieuwe ruimte hebben we extra zitplaatsen gemaakt. Ook is er een gastentoilet op de begane grond geplaatst. Het pand heeft een nieuwe vloer en een nieuw interieur gekregen, weer helemaal van deze tijd. De nieuwe vitrine biedt ruimte voor uitbreiding van ons zelfbedieningsassortiment. Er zijn meer en nieuwe grab & go producten, lekker makkelijk voor onderweg. De koffiespecials breiden ook uit. Verder kan men uiteraard terecht voor het al bekende assortiment; in eigen huis gebakken brood en banket. Alles wordt nog steeds dagelijks vers boven de winkel gebakken.”

‘Bakker Bart 2.0’ is feestelijk geopend op zaterdag 1 februari. Martijn: ,,We kunnen onze mooie nieuwe winkel eindelijk aan Gorinchem laten zien. We zijn ook blij dat we, in de tijd dat winkelstraten leeglopen, een ander geluid kunnen laten horen. Ons tienkoppig team gaat, met de nieuwe winkel, vol trots en met veel plezier de toekomst tegemoet.” De opening wordt gevierd met een aantal leuke acties. Manon: ,,Van 1 tot en met 8 februari hebben we openingsaanbiedingen. De donuts zijn twee plus twee gratis. De koffiespecials kunnen goedkoop uitgeprobeerd worden; deze week zijn ze twee euro. Een belegd Bartje plus een sapje of smoothie krijg je voor zes euro. Iedereen is welkom om een kijkje te nemen in onze nieuwe zaak! Kijk ook eens op onze Facebook- en Instagrampagina (Bakker Bart Gorinchem) voor leuke acties en aanbiedingen."

Bakker Bart - Botersteeg 1 in Gorinchem - 0183 66 59 80 - www.bakkerbart.nl