Afbeelding
Erik van Dijk

Word Premium abonnee en win minuut gratis winkelen bij Spar City

3 februari 2020 om 16:32

GORINCHEM Voor inwoners van de gemeente Gorinchem die meer informatie en journalistieke verdieping willen, is er: De Stad Gorinchem Premium. Als abonnee krijg je dagelijks exclusief toegang tot verdiepende online artikelen over alles wat er speelt in de gemeente Gorinchem. Lid worden is eenvoudig: Ga naar destadgorinchem.nl en klik op abonneer en probeer het een maand gratis. Of word meteen abonnee voor een maand of een jaar. Voor de prijs van een kop koffie met een appelpunt lees je alles en steun je de lokale journalistiek. Daarnaast zitten er nog meer voordelen vast aan een abonnement.
Iedereen die komende maand lid wordt of lid blijft, maakt kans op een minuut gratis winkelen bij Spar City, uiteraard in Gorinchem. Terwijl jij mooie verhalen leest, ding je mee naar de prijs. De winnaar van de actie wordt begin maart bekend gemaakt. Wie reeds abonnee is, hoeft hier niks voor te doen; je maakt automatisch kans op de prijs.
Voor wie meer informatie wil over De Stad Gorinchem Premium schreven we dit artikel: Mis niks, lees De Stad Gorinchem Premium Open de camera op je smartphone en scan de QR-code.

Afbeelding