Michel den Braven voor salonboot Dudok die ook door Le Bon 'Apart wordt verhuurd. Maar niet om op te werken.
Michel den Braven voor salonboot Dudok die ook door Le Bon 'Apart wordt verhuurd. Maar niet om op te werken. Mirjam de Swart

Creatief plan voor lege kamers

10 april 2020 om 14:33

Hotelkamer als kantoor

GORINCHEM Als ik mijn man vertel dat ik op een hotelkamer ga werken, fronst hij zijn wenkbrauwen. De opmerking dat ik een afspraak heb met twee mannen (weliswaar via een conference call) maakt het niet veel beter. Vandaag is één van de tien hotelkamers van Hotel Restaurant Le Bon ‘Apart mijn ‘thuiskantoor’.

door Mirjam de Swart

,,Verwen jezelf met wat rust en roomservice. Werken in onze hotelkamers met uitzicht zorgt voor werkplezier en inspiratie.” Met deze boodschap op Instagram lokt Michel den Braven van het Gorcumse hotel aan Het Eind zijn gasten. Want in deze tijden van corona is het, hoewel het hotel wel geopend is, rustig in het hotel. Te rustig, vindt ook Den Braven.

,,Normaal gesproken heb ik veel buitenlandse (zakelijke) gasten. Hoewel het hotel nog gewoon open is, merken we dat het veel rustiger is dan anders. De Evenementenhal is gesloten, en veel bedrijven laten hun personeel niet meer reizen. Nu met Pasen moeten we het vooral hebben van de toeristen, maar ook die blijven liever thuis. En dat snap ik hoor, dat is natuurlijk ook gewoon veel beter willen we corona snel de wereld uit hebben.”

Den Braven probeert er het beste van te maken in deze tijd. Klusjes die zijn blijven liggen worden opgepakt, er wordt extra schoongemaakt en opgeruimd. De chef kok werkt hard aan een nieuwe kaart en is volop bezig met het bedenken van nieuwe gerechten. Den Braven:,,En die moeten vervolgens ook weer geproefd worden. Dat is beslist geen straf.”

Wie ook in alle rust, en met een schitterend uitzicht, wil ‘thuiswerken’ in hotel Le Bon ‘Apart kan contact opnemen met Le Bon ‘Apart via 0183-666211. Een hotelkamer als werkplek kost 35 euro per dag. Voor 50 euro zit er een broodjeslunch en drinken bij inbegrepen. Genieten is het sowieso wel, met een van de mooiste uitzichten van Gorinchem. En die rust, vooral die rust. Zie ook: www.lebonapart.nl

a[ Meer lezen? Open de camera op je smartphone, scan de QR-code en lees de ervaring van redacteur Mirjam de Swart direct online. Dit is een premium artikel. Nog geen premium abonnee? Dit kan al vanaf 3,95 per maand.

Afbeelding