Kerst
Kerst Jill Wellington

Online kerstinspiratie van de LimonadeBrigade

14 december 2020 om 14:27

GORINCHEM Ondanks dat de LimonadeBrigade deze kerstvakantie gesloten is vanwege de corona-beperkingen, heeft zij wel een scala aan online kerstinspiratie voor belangstellenden klaarstaan. ,,Zo zorgen we samen in deze gekke tijd toch voor gezellige, warme en sfeervolle feestdagen.”

Twee weken lang staan op de website en Facebookpagina van de LimonadeBrigade allerlei activiteiten die ouders samen met hun kind(eren) kunnen doen. Elke dag zijn er op beide kanalen enkele tips te vinden voor uren speelplezier met elkaar.

Zo zijn er allerlei knutselactiviteiten, recepten, activiteiten op locatie en activiteiten rondom spelen met licht te vinden. Ook kan er thuis samen theater worden gemaakt. Alle activiteiten bevatten thema’s die passen bij de decembermaand: kerst, sneeuw, winter, schaatsen en oud en nieuw.

Vanwege de corona-beperkingen is de LimonadeBrigade gedurende de kerstvakantie gesloten en wordt deze periode door de LimoBrigadiers gebruikt om zelf ook even goed uit te rusten.


Unitas vernieuwt historische tribune

GORINCHEM De radiokamer van Unitas gaat verhuizen naar de tribune om ruimte te maken voor de nieuwe kleedkamers. Unitas staat bekend om zijn fraaie tribune die al 53 jaar (1967) het historisch gezicht is op Molenvliet.

Rondom de nieuwe radiokamer is het plan om 100 tribunestoelen te vernieuwen. Koop nu een stoel voor slechts 75 euro. Ga naar het bestelformulier - voor particulier en zakelijk - op de Unitas website. Als deelnemer wordt de naam vermeld op een speciaal herinneringspaneel. Info: gvvunitas.nl.


Wereldwinkel heet nu Cadeauwinkel FAIR van VER

WOUDRICHEM De Wereldwinkel in Woudrichem bestaat al meer dan 15 jaar en is gehuisvest op een A-locatie binnen de vesting. De naam van de winkel is veranderd in Cadeauwinkel FAIR van VER.

Al jarenlang wordt er een breed assortiment aan fair trade artikelen aangeboden in de wereldwinkel. Fair trade betekent eerlijke handel. De producten worden gemaakt onder menswaardige en milieuvriendelijke omstandigheden. Met de aankoop van zo’n product verzekert de klant de maker van een menswaardig bestaan en toekomstperspectief.

Veel mensen weten de wereldwinkel te vinden en zijn enthousiast over het aanbod.

Er zijn echter ook nog veel mensen die een verouderd beeld van zo’n winkel hebben. Zij denken aan geitenwollen sokken, niet eigentijdse artikelen en wierooklucht.

,,Met deze nieuwe naam willen we dat oude imago afschudden. Wij nodigen u uit eens een kijkje te nemen. Het is de moeite waard om naar de hoek Kerkstraat/Hoogstraat te komen en u te laten verrassen. U vindt er cadeautjes met meerwaarde. Een feest voor de maker en de ontvanger. FAIR van VER een goede zaak."