Afbeelding
BDU Media

Ingezonden

12 april 2021 om 17:07

Gezond geleefd, helaas!

Ik ben een vrouw van 69 jaar, 167 cm lang en weeg 61 kilo.
Gezond eten en heerlijk bewegen horen bij mijn manier van zijn.
Na een klein jaar geleefd te hebben in Corona Isolatie, samen met mijn partner, is mijn partner 2 maanden geleden gediagnosticeerd met ver uitgezaaide kanker.
Nu zorg ik met veel liefde voor mijn zieke man, 24 uur per dag, reeds 60 dagen lang.
Ik smeek, waar dan ook, om een vaccinatie!
Er komen zorgverleners, familie en vrienden nu langs om afscheid van hem te nemen.
Maar ik krijg geen vaccinatie, te gezond geleefd, geen obesitas, geen diabetes, geen longfalen of andere aandoeningen!
Als ik uitval kost dat de gezondheidszorg heel veel geld!
Maar ja, ik ben een eerlijke burger, ken geen bevriende huisartsen die wel wat vaccin over hebben. ,,Jammer mevrouw“, krijg ik te horen, dit is Nederland!


Tineke Verschure

Gorinchem


Eindeloos Theater Gorinchem

GORINCHEM Juni is sinds 2018 De Kunstmaand in Gorinchem. Er valt ook dit jaar weer genoeg te beleven. Op vrijdag 25 juni wordt in De Nieuwe Doelen een echte theateravond georganiseerd. Tijdens deze avond krijgen acht artiesten/groepen de gelegenheid zich te presenteren door toneel, zang, dans, cabaret of anderszins. Er is met name nog plek voor cabaret- en toneel acts. Kijk ook op www.iktoongorinchem.nl. Tot uiterlijk 19 april kan men zich via een e-mail aanmelden bij projectleider Marcel Vaandrager (info@marcelvaandrager.nl). Wie eerst wat informatie wil, kan ook bellen met Marcel: 0183 – 50 12 74.


Winnaars ballonvaartactie

GORINCHEM Wie gun jij een ballonvaart? Deze oproep stond eind vorig jaar in de krant. Daarna verschenen er elf persoonlijke verhalen in De Stad Gorinchem van mensen die wel een plekje in de mand werd gegund. Vervolgens konden de lezers stemmen op de verschillende verhalen. Er werd massaal gestemd: bijna 1000 stemmen werden uitgebracht en dat leidde tot de volgende drie winnende verhalen: ‘Ik wil snel weer naar school' (Hannah van Andel), ‘Parkinson is een sluipmoordenaar' (Richard Peters), ‘Ik ben niet zo'n held in de lucht' (Anton Burger). De via deze verhalen genomineerde personen - die inmiddels zijn ingelicht - krijgen een ballonvaart voor twee personen aangeboden.