Heel winkelend publiek in de binnenstad van Gorinchem
Heel winkelend publiek in de binnenstad van Gorinchem Regionaal Archief Gorcum

Oud-Gorcum zoekt verhalen over winkels en bedrijvigheid voor nieuw jaarboek

10 mei 2021 om 13:00

GORINCHEM Het komende jaarboek van Oud-Gorcum gaat over middenstand, winkels en bedrijven in de stad. Welke bekende winkels zijn verdwenen of hebben een oude historie?

Oud Gorcum is vooral op zoek naar persoonlijke verhalen van Gorcumers. Of ze nu eigenaar, werknemer of klant zijn, elk verhaal heeft de interesse van Oud Gorcum. Hierbij is geweldig als inwoners vertellen hoe het er aan toe ging in de winkels of over een familiebedrijf. Ook anekdote zijn meer dan welkom. Zaken waarvan je vindt dat ze leuk zijn om vastgelegd te worden. Nog mooier is het wanneer ook foto`s en dergelijke beschikbaar worden gesteld. Online reageerden al velen op de oproep, ze noemden onder andere Otto van Breda met verf en allerlei andere dingen, Slijterij in den Wingerd, Turbo Fashion, Jacky cadeautjes, Zwijsen, Hamberg en Rink woninginrichting.


Wilt je jouw verhaal met Oud-Gorcum delen? Neem dan vóór 15 mei contact met op met Oud Gorcum. Één van de redacteuren neemt dan contact op om een afspraak te maken. Mailen mag naar redactieoudgorcum@gmail.com Een brief sturen kan naar H.V. Oud Gorcum, Tinnegietersteeg 1, 4201 ED Gorinchem of bellen met 0183 – 64 96 64.