Afbeelding
Atelier Gorinchem

Stadswandeling met Kunstdialoog

14 juni 2021 om 13:40

GORINCHEM Sinds een aantal jaren organiseert Atelier Gorinchem een Kunstdialoog. Elke twee weken ontmoeten ze elkaar voor een mooi gesprek in wisselend gezelschap.


Woensdag 16 juni staat de derde route op het programma. ,,We starten in de binnentuin van de Lindenborg met een kopje koffie, daarna wandelen we ongeveer een uur door de benedenstad van de Gorinchemse vesting.” De dialoog is een verbindende activiteit waarbij iedere deelnemer een bijdrage levert. Kennis van kunst is niet nodig. Wel zin in een mooi en diepgaand gesprek met andere deelnemers. Met de kunstwerken die per keer wisselen, gaan de deelnemers, onder begeleiding van Marleen van Zwienen, in gesprek over kunst en over gedachten, associaties en herinneringen die opkomen. Het is een mooie manier om anders naar de kunstwerken en elkaar te gaan kijken. Van Zwienen is stadsgids en dialoogbegeleider bij Gorinchem in Dialoog en oprichter van Atelier Gorinchem. Zij organiseert verschillende activiteiten op kunst- en cultuurgebied in Gorinchem en omgeving.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via info@ateliergorinchem.nl. De bijeenkomsten zijn op woensdagochtend van 10.00 /11.30 uur.