De nieuwe wagen.
De nieuwe wagen. Privé

Trots op nieuwe wagen

21 juni 2021 om 14:33

GORINCHEM Springer & Van den Brink/Roza rijdt sinds donderdag 17 juni rond met een gloednieuwe wagen. De rijdende supermarkt kan zo haar klanten nog beter van dienst zijn.


door Eline Lohman

1973 is Johan als zesjarig jongetje begonnen bij de rijdende supermarkt Schep. In 1983 kwam hij er vast te werken en vanaf 2000 runt hij de rijdende supermarkt zelfstandig. In 2017 is Jolanda erbij gekomen en sinds een tijdje heet het bedrijf voluit Springer & Van den Brink/Roza. Nu er een nieuwe wagen is, is het bedrijf helemaal klaar voor de toekomst, vertelt Jolanda. ,,Onze oude wagen hadden we nog niet zo lang, maar daar hadden we veel onkosten aan. Dus was het tijd voor een nieuwe. Daar zijn we blij mee, ook omdat we dan weer een moderne wagen hebben, die helemaal van nu is en die in hoogte verstelbaar is, zodat klanten gemakkelijk kunnen in- en uitstappen. We zijn supertrots op onze nieuwe wagen!”


Gemak
Springer & Van den Brink/Roza rijdt door Gorinchem, Spijk, Schelluinen, Hoogblokland, Noordeloos en naar camping De Lievelinge en de jachthaven Buiten de Waterpoort in Gorinchem. Mensen kunnen op hun gemak boodschappen doen in de mobiele supermarkt. ,,Het gaat goed met ons bedrijf. Dat ging het al, maar sinds anderhalf jaar gaat het nog beter. Door corona hebben wij het drukker gekregen, doordat minder mensen de reguliere supermarkt in willen. Dat merken wij echt. We hebben alle producten in de wagen die in een reguliere supermarkt ook te vinden zijn. Van vlees tot vis en van brood tot diepvriesproducten. We hebben ook artikelen van lokale ondernemers, zoals brood van bakkerij Van der Grijn en kaas van Meesterhand. Hebben we toch eens een product niet, dan proberen we dit apart te halen bij onze groothandel.”


Vaste klanten
Jolanda is blij dat ze sinds een aantal jaren ook partner is bij Springer & Van den Brink/Roza. ,,Het mooie van het hebben van een rijdende supermarkt is dat je niet vast op één plek zit. Je kent bovendien je klanten - we hebben veel vaste klanten. Bijvoorbeeld in De Bannehof, waar we voor bewoners die dat willen tassen klaarmaken en brengen tot aan de deur. Wij rijden zes dagen per week rond, tussen 8.00 en 18.00 uur.” Om te vieren dat Springer & Van den Brink/Roza een nieuwe wagen heeft, kunnen klanten profiteren van een mooie spaaractie. Bij iedere tien euro aan boodschappen krijgen zij een zegel. Wie tien zegels heeft, krijgt een volle shopper met boodschappen! Kijk voor meer informatie ook in de speciale folder van Springer & Van den Brink/Roza.

Meer informatie over Springer & Van den Brink/Roza is te vinden op de website gorinchem.lekkermakkelijk.nl. Daarop is contactinformatie te vinden en wie zin heeft om een nieuw recept uit te proberen, kan daar ook terecht. Op Facebook zoek ook eens op springergorinchem. Contact voor meer informatie is ook mogelijk via de telefoonnummers 06-46442972 of 06-54693951.