Cees van Dis, Geertjan Evers en Gert de BoonHypotheekshop Gorinchem     www.hypotheekshop.nl/gorinchem 0183 – 89 30 10gorinchem1295@hypotheekshop.nl
Cees van Dis, Geertjan Evers en Gert de BoonHypotheekshop Gorinchem www.hypotheekshop.nl/gorinchem 0183 – 89 30 10gorinchem1295@hypotheekshop.nl De Hypotheekshop
De hypotheekspecialist

Hypotheek afsluiten? Neem ’n kijkje in de toekomst!

Zakelijk

Je ziet een mooi huis, wordt er verliefd op en wil als een speer een hypotheek! Begrijpelijkerwijs ga je alles op alles zetten om de financiën zo snel mogelijk rond te krijgen. Snel zekerheid is heel prettig voor alle betrokken partijen. Bij trage processen is immers niemand gebaat, zéker niet nu woningen in zo’n rap tempo verkocht worden. Maar laat je in het heetst van de strijd niet verleiden tot overhaaste beslissingen!

Je toekomst
Het afsluiten van een hypotheek is een van de grootste financiële beslissingen die je neemt in je leven, waar of niet? Of je nu een eenpersoonshypotheek of een zakelijke vastgoedfinanciering afsluit, het blijven immense bedragen. Gelukkig is in Nederland wat betreft hypotheken en andere financiële leningen alles zo geregeld dat grote risico’s zoveel mogelijk worden beperkt. Maar wat nu financieel redelijk lijkt, kan er over 10 jaar heel anders uitzien. Daarom is het belangrijk dat je bij het aangaan van een hypotheek niet alleen kijkt naar wat nú kan, maar ook naar hoe jij je toekomst voor je ziet.

De mens achter de hypotheekaanvraag
Natuurlijk stellen wij vragen over je huidige situatie; gezinssamenstelling, inkomen en arbeidscontract. Maar vaak vragen we ook dóór, soms tot op het persoonlijke af. Waarom? Omdat het belangrijk is dat wij een beeld hebben van de mens áchter de hypotheekaanvraag. Het is namelijk niet ons streven om jou een zo hoog mogelijke hypotheek te laten afsluiten, maar een hypotheek die past bij jou, je situatie en je toekomst.

Het is van belang dat jij daar ook naar kijkt. Wordt dit het huis waarin je voor altijd blijft wonen, of zie jij jezelf over een paar jaar je baan opzeggen voor een wereldreis? Heb je trouwplannen of droom je over gezinsuitbreiding, en welke invloed gaat dat hebben op jullie inkomen? Zonder alles in beton te gieten, kun je nu wel slimme keuzes maken. Keuzes die jou een hoop financiële rust zullen geven.

Laat je niet overweldigen
Een hypothecaire lening is een complex iets. Gun jezelf de tijd om te begrijpen wat voor soort overeenkomst je aangaat. Laat je niet overweldigen door allerlei lastige vaktermen, dat is helemaal niet nodig. Een goede adviseur kan de verschillende soorten hypotheken en mogelijkheden op een duidelijke manier uitleggen, zodat je begrijpt onder welke financiële rechten en plichten jij je handtekening zet.

Een hypotheek afsluiten voor de aankoop van je droomhuis is spannend! Wij zijn er om jou te helpen bij het hele proces. Dat doen we onafhankelijk, objectief, zonder moeilijke woorden en gewoon met een duidelijk verhaal. Wij streven ernaar om jou aan je droomhuis te helpen met een hypotheek die zo perfect mogelijk past bij jouw budget en wensen voor de toekomst!