Afbeelding
Galerie Martin Copier

Tentoonstelling Perspectief bij Galerie Martin Copier Werkendam

22 september 2021 om 19:32 Overig

WERKENDAM Op 25 september opent Galerie Martin Copier in Werkendam de tentoonstelling Perspectief. Nieuw werk, met een positieve blik naar de toekomst, waarin ruimte, diepte en beweging de rode draad vormen.

De tentoonstelling is geopend op de zaterdagen 25 september, 2 oktober en 9 oktober, steeds van 13.00 uur tot 17.00 uur. Men hoeft bezoek vooraf niet te reserveren,

Voor deze tentoonstelling is werk gemaakt door 7 hedendaagse kunstenaars. Gevestigde namen aangevuld met jong talent, te weten: Amerentske Koopman, Ida Kurniawan, Ilze Heintz, Ingrid Capozzi, Don Satijn, Vic Gremmer en Martin Copier.

De tentoonstelling is verdeeld over twee verdiepingen en Martin is op alle dagen aanwezig om bezoekers persoonlijk rond te leiden. Galerie Martin Copier is inmiddels 16 jaar actief op het gebied van hedendaagse kunst.

Martin is bijna dagelijks aan het werk in de galerie en zijn atelier, dat in het souterrain gehuisvest is. Men is buiten de tentoonstellingen om van maandag t/m zaterdag, op afspraak, ook van harte welkom om de galerie te bezoeken.

De galerie heeft een kunstuitleen die voor zowel bedrijven als particulieren zeer interessant is. 

Galerie Martin Copier, Kruisstraat 24, 4251 CW Werkendam

0183-663566, info@martincopier.nl, www.martincopier.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding