Uitslagen 3e klasse d

11 oktober 2021 om 13:04

Sparta’30 – Schelluinen 1-2

Voor Schelluinen begon de wedstrijd rampzalig, doordat er al na drie minuten werd gescoord door Sparta’30. Yannick de Bondt brak niet veel later ook nog eens zijn sleutelbeen en ,,dat was de grootste domper van de wedstrijd.’’ Na de 1-0 kregen de bezoekers meer het overwicht en in de 25ste minuut trok Pascal van Delden de stand gelijk. In de tweede helft bleef Schelluinen de betere ploeg en in de 70ste minuut schoot van Delden op aangeven van Marvin de Jong de verdiende 1-2 binnen.

SV Capelle - VV Vuren 3-1

Vuren begon de eerste helft ,,erg slap’’, want al na vijf minuten stond het 1-0 voor SV Capelle. Een kwartier later werd deze voorsprong verdubbeld en na een half uur voetballen stond het al 3-0. In de tweede helft was Vuren ,,heer en meester'' maar pas in de 81ste minuut lukte het Bas van der Vliet om de 3-1 te maken en zo werd het nog een spannende slotfase. In de stand kwam echter geen verandering meer.