Quidec Pacheco via Pixabay

Vuren komt net te kort tegen Haaften

23 oktober 2021 om 22:35 Voetbal

VUREN Zaterdag heeft Vuren met 2-3 verloren van Haaften. ,,Voetballend waren wij beter, we verliezen vandaag vooral vanwege een slecht begin’’, aldus Vuren-trainer Rick Kolff.

Vuren – Haaften 2-3

De thuisploeg begon erg slecht aan de wedstrijd, al na vijf minuten stond het namelijk 0-1 voor Haaften. In de elfde minuut kregen de bezoekers ook nog een penalty en zo keek Vuren snel tegen een 0-2-achterstand aan. Hierna nam Vuren het initiatief over van Haaften en had het enkele kansen op de aansluitingstreffer. Na een half uur spelen waren het echter de bezoekers die wederom wisten te scoren. Vlak voor rust maakte Ryan van Wijk namens Vuren nog wel de 1-3 op aangeven van Bjorn Paul.

In de tweede helft bleef Vuren de bovenliggende partij, er waren een hoop kansen op de 2-3. Haaften probeerde met ,,fysiek sterk voetbal’’ het duel over de streep te trekken. Dit resulteerde in een strafschop voor de thuisploeg door een overtreding van Haaften. Fabian van Horssen schoot deze vervolgens binnen en zo werd het toch nog spannend in Vuren. De thuisploeg kwam na de aansluiting echter niet meer tot scoren en zo ging Haaften er met de 3 punten vandoor.

Door het verlies staat Vuren 8e in de 3e klasse D. Volgende week speelt Vuren uit tegen Schelluinen, dat 5e staat na een 3-2-verlies van MVV’58.