GJS en Altena delen de punten

30 oktober 2021 om 18:15 Voetbal

GORINCHEM In een regenachtig Gorinchem heeft GJS zaterdag met 1-1 gelijkgespeeld tegen Altena. ,,De wedstrijd was net zo slecht als het weer’’, aldus GJS-trainer Marco Verbeek.

GJS – Altena 1-1

Altena begon iets beter aan de wedstrijd dan GJS. ,,Beide kanten waren slordig en voorzichtig.’’ Er waren een paar kansjes over en weer maar tot scoren kwam geen van de ploegen in de eerste helft. Bij het rustsignaal waren de teams dus nog in evenwicht.

In de tweede helft kreeg GJS iets meer grip op de wedstrijd. Desalniettemin kwam Altena na 60 minuten spelen op 0-1 door een rake kopbal uit een vrije trap. Heel lang leek het er vervolgens op dat de drie punten met de bezoekers mee naar huis gingen. Dit was totdat Ruud Bos in de 91ste minuut uit een hoekschop de gelijkmaker binnenkopte. Hierdoor eindigde de wedstrijd in evenwicht.

Door het gelijkspel staat GJS op de vierde plaats in de 2e klasse F. Volgende week spelen de Gorcumers uit tegen Roda Boys/Bommelerwaard, dat tweede staat na een 3-2-overwinning op Wieldrecht.