Afbeelding
Boekscout

Roeli Bouwmeester-Wijngaard uit Spijk schrijft thriller

Kunst

SPIJK  Op vrijdag 22 oktober is het nieuwe boek ‘Gevangen in een koffer’ van Roeli Bouwmeester-Wijngaard verschenen. Deze thriller wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Wat gebeurt er met je, wanneer je iemand anders blijkt te zijn, dan jou je levenslang is voorgehouden? De hoofdpersoon van dit boek is dat overkomen. Ze groeit samen met een twintigtal andere kinderen op in de beschermde omgeving van het tehuis Philadelphia. Jarenlang blijkt dat echter een dekmantel te zijn voor criminele praktijken. In de zoektocht naar haar afkomst doet ze een afschuwwekkende ontdekking. Onbedoeld kraakt zij de code van meer dan veertig jaar lang geheimgehouden rapporten. Een beangstigend scenario maakt haar leven tot een nachtmerrie. In Frankrijk ontvouwt zich haar verleden en haar toekomst.

OVER DE AUTEUR Roeli Bouwmeester-Wijngaard (1949) ziet zichzelf als een doorsnee burger, die schrijven tot haar hobby maakte. Dit is het derde boek dat van haar hand verschijnt. Het is een totaal ander genre dan de voorgangers. De eerste twee waren non-fictie ‘De Stamhoofden’ en ‘Is er een schatkamer voor de sneeuw’. Dit verhaal schudde ze uit de losse pols. Gaandeweg het schrijven kreeg het zijn voltooiing en voleinding.

Boekgegevens Gevangen in een koffer

Auteur: Roeli Bouwmeester-Wijngaard 

Aantal pagina’s: 196 

ISBN:  9789464318975 

Verkoopprijs:  € 20,50 * inclusief kosteloze verzending in Nederland en België   

Uitvoering Paperback