Jessica is 1ste medewerkster in de bediening
Jessica is 1ste medewerkster in de bediening De Hoofdwacht

Jessica werkt al 10 jaar voor de Hoofdwacht

Sinds oktober heeft de Hoofdwacht een nieuwe chef-kok: Michael Wolfaart


GORINCHEM 10 jaar geleden begon Jessica haar stage bij restaurant de Hoofdwacht. Begonnen als leerling en nu 1e medewerkster in de bediening.


Horeca was altijd wat mij aantrok, wanneer ik op een terrasje zat ik al te denken hoe het beter en sneller zou kunnen. Ik ben toen een opleiding gaan volgen bij Davinci Dordrecht, voor mijn stage kwam ik bij Restaurant de Hoofdwacht terecht. En eigenlijk ben ik niet meer weggegaan.

Nu werk ik als leidinggevende en begeleid nieuwe collega’s. Mijn nieuwe collega’s zijn zowel mensen van de Horeca opleiding, als mensen die iets heel anders willen in hen leven. Zo heb ik pas Alexander aangenomen, Alexander komt uit de retail. Hij was opzoek naar een baan waar je directer met je gasten kon omgaan, meer service gericht kon zijn. Na 3 maanden wil hij niets anders meer. 

Na de lock down maakt iedereen weer volop gebruik van de horeca en dat hebben wij gemerkt. Ook dat we nu mooiste vestingstad van Nederland zijn geworden heeft er toe bijgedragen dat het lekker druk is. Daarom zijn we nu opzoek naar nieuwe leuke collega’s die ons team kunnen aanvullen. 


ROBERT KRANENBORG Sinds oktober heeft de Hoofdwacht ook een nieuwe chef-kok: Michael Wolfaart. Michael is mede-eigenaar geweest van restaurant Panbos in Katwijk aan Zee. Daar werd hij gecoacht door Meester-kok Robert Kranenborg. Nu is het Michael zelf die zijn nieuwe team gaat aansturen. 

Michael: ,,De Hoofdwacht is een mooi restaurant van deze tijd, toch heb je het gevoel dat het er al jaren is." Twee jaar geleden is de zaak geheel verbouwd, inclusief de keuken. ,,Ik ben blij dat de keuken is voorzien van nieuw materialen en moderne keukenapparatuur. Zelf heb ik nog wel de wens om er een houtskool oven hier te hebben. Dat is een kwestie van tijd", lacht Michael. Om het team in de keuken verder te versterken zoekt hij nog enthousiaste zelfstandig werkende koks. 

Afbeelding
Afbeelding