RecycleSint speelgoed ruil- en weggeefbeurs in de LimonadeBrigade

11 november 2021 om 14:30 Activiteiten

GORINCHEM Net als voorgaande jaren doet De LimonadeBrigade in de bibliotheek aan de Groenmarkt in Gorinchem ook dit jaar weer mee aan de actie RecycleSint en wel op woensdagavond 17 november van 19.00 tot 20.30 uur.

RecycleSint is slim én duurzaam Sinterklaas vieren onder het motto: ‘ruilen is het nieuwe kopen.’ Dat is niet alleen een groen initatief, maar ook nog eens super gezellig, slim en – niet onbelangrijk – goed voor de portemonnee. Ruilen kost je namelijk helemaal niets, behalve het afgedankte speelgoed van je kinderen.

Dus sprokkel snel alle spelletjes, speelgoed en knuffels bij elkaar waar jouw kind niet meer naar omkijkt, maar waar een ander kind van zal stralen! Het speelgoed dat overblijft gaat naar een goed doel.

Heb je zin in zo’n gezellige, verantwoorde en voordelige voorbereiding op pakjesavond en zie je die blije gezichtjes van je kinderen al voor je? Neem dan speelgoed mee dat door jouw kind(eren) niet (meer) wordt gebruikt en kom gezellig ‘shoppen’ bij de RecycleSint van de LimonadeBrigade.

Het speelgoed kan gebracht worden tussen 19:00 en 19:30 uur. Het ruilen vindt vervolgens plaats tussen 19:30 en 20:30 uur. Natuurlijk wordt er op gelet dat je speelgoed kunt ruilen van ongeveer dezelfde waarde als dat je hebt ingeleverd.