Schelluinen speelt gelijk door doelpunt in blessuretijd Haaften

7 november 2021 om 08:40 Voetbal

HAAFTEN Zaterdag heeft VV Schelluinen met 2-2 gelijkgespeeld uit tegen VV Haaften. ,,Zeer zuur dat we in de laatste minuut door een onterecht doelpunt gelijkspelen’’, aldus Schelluinen-trainer Richard van Gils.

Haaften – Schelluinen 2-2

In de eerste helft was Schelluinen de betere ploeg, rond de 30ste minuut maakte Damien de Jong de 0-1 met een afstandsschot, kort daarvoor was de Jong al dichtbij met een bal op de paal. Tot aan het rustsignaal werd er verder niet meer gescoord.

De thuisploeg kwam vervolgens beter uit de kleedkamer en maakte de gelijkmaker. ,,Hierna pakken wij het goed op en rond de 60ste minuut kopt Gijs van den Berg de 1-2 binnen.’’ Heel lang bleef Schelluinen vervolgens op voorsprong staan tot diep in blessuretijd Haaften uit een vermeende buitenspelpositie scoorde.

Door het gelijkspel staat Schelluinen 4e in de derde klasse D. Volgende week is Schelluinen vrij, de week daarop komt BZC’14, dat momenteel 13e staat, uit Brakel en Zuilichem op bezoek.