Jawi de With auto’s en brommobielen in Hei- en Boeicop houdt mensen mobiel..
Jawi de With auto’s en brommobielen in Hei- en Boeicop houdt mensen mobiel.. Privé

Aixam-dealer Jawi de With houdt u mobiel

8 november 2021 om 12:43

HEI- EN BOEICOP Jawi de With auto’s en brommobielen in Hei- en Boeicop houdt mensen mobiel. Ook al raken mensen hun rijbewijs kwijt door medische redenen of als zij voor hun autorijbewijs worden afgekeurd, wat steeds meer gebeurt vanaf 75 jaar. Het valt Jawi de With op dat de mensen die kiezen voor een brommobiel steeds jonger worden. Een aantal jaar geleden was de leeftijd 80 jaar, maar vandaag de dag zien we dat de leeftijd jonger wordt, 70 jaar is zeker geen uitzondering. Dat heeft ook te maken met de veranderende toekomst van ouder worden. Voor wie door een wat hogere leeftijd toch fit door het leven wil gaan, heeft Jawi een oplossing. Zodat mensen fit ouder kunnen worden door langer mobiel en zelfstandig te zijn.


Door Eline Lohman


Jan de With, eigenaar van Jawi de With auto’s en brommobielen, is dealer van het brommobiel-merk Aixam. Aixam heeft een ruime keuze uit diverse modellen, zoals het instapmodel City. Daarop volgen de iets sportievere Coupe, de grotere Crossline en de verhoogde SUV de Crossover. Ook biedt Aixam de mogelijkheid voor een goedkopere budget brommobiel in twee modellen.


BEDRIJFSLEVEN Aixam heeft ook zeker aan het bedrijfsleven gedacht, hier heeft Jawi een D-Truck en ook de E-truck voor. Dit is een compacte vrachtwagen-uitvoering die bestuurd mag worden met het AM-rijbewijs. Deze uitvoering is in zowel diesel als elektrisch uitgevoerd.


TOEKOMST: ELEKTRISCH Elektrisch is dan ook de toekomt, zegt Jan. ,,Het is zeker milieubewust, zeer comfortabel en stil in het rijcomfort en is zoals de gewone personenauto’s erg in opmars. We merken dat er steeds meer belangstelling voor een elektrische brommobiel is en ook zeker uit het bedrijfsleven. Steeds meer mensen kiezen voor een elektrische brommobiel. Ik denk dat vanaf 2024 alles verplicht elektrisch wordt in de mobiliteit. Duurzaamheid is een belangrijk fenomeen, ook in deze branche van brommobielen.”


KLANTGERICHT EN SERVICE De kracht van Jawi is dat het een kleinschalig bedrijf is, vertelt Jan over zijn bedrijf in Hei- en Boeicop. ,,Wij zijn zeer klantgericht en bieden goede service. We zorgen er voor dat de mensen weer snel mobiel zijn en dat ze goed voorbereid zijn op de toekomst met een oplossing waarbij ze langer zelfstandig kunnen blijven. We hebben dan ook veel nieuwe Aixam brommobielen op voorraad maar ook in de gebruikte brommobielen hebben we veel keuze voor onze klanten. We adviseren de klant en helpen met een brommobiel uit te zoeken die helemaal bij hem of haar past. Want dat is erg belangrijk.”


PRIVATE LEASE Voor wie niet de mogelijkheid heeft om zelf een nieuwe brommobiel aan te schaffen, heeft Jawi een uitkomst. Jan: ,,Wij bieden ook private lease aan zodat de klanten ook een nieuwe brommobiel kunnen rijden voor een vaste prijs per maand. Dit is inclusief verzekering en onderhoud aan de brommobiel.”


WEBSITE Wie graag meer informatie wil over de mogelijkheden die Jawi allemaal kan bieden op het gebied van brommobielen, kan een kijkje nemen op de website van het bedrijf, www.jawidewith.nl. Bellen is ook mogelijk, via het telefoonnummer 0345–641920.


VRIJBLIJVEND ADVIES Of kom langs bij Jawi voor een vrijblijvend advies. Dat kan op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur of op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Samen met een van de deskundige medewerkers wordt gekeken welke brommobiel het meest passend is.


CONTACTGEGEVENS
Jawi de With auto's en brommobielen
Hei- en Boeicopseweg 93
4126 RG Hei en Boeicop
0345-641920
www.jawidewith.nl