Kozakken Boys speelt gelijk door doelpunt van Koninklijke HFC in slotseconde

20 november 2021 om 21:10 Voetbal

HAARLEM Kozakken Boys heeft zaterdag net niet kunnen winnen van Koninklijke HFC, in de slotseconde van de wedstrijd werd het nog 1-1. ,,De derde keer al dit seizoen dat wij het in blessuretijd uit handen geven, vandaag hadden wij de volle buit moeten krijgen’’, aldus Kozakken Boys-trainer Rick Adjei.

Koninklijke HFC – Kozakken Boys 1-1

1-0 Frenk Keukens 65’

1-1 Mehmet Yüksel 94’

Koninklijke HFC begon sterk aan de wedstrijd. Gedurende het eerste kwartier had Kozakken Boys het moeilijk, daarna was de wedstrijd tot aan het rustsignaal meer in evenwicht. Geen van de teams kwamen tot scoren na drie kwartier voetbal.

De bezoekers kwamen beter uit de kleedkamer en in de 65ste minuut zette Frenk Keukens de ploeg van Adjei op voorsprong. Heel lang leken de drie punten mee te gaan naar Werkendam tot Mehmet Yüksel in de 94ste minuut de 1-1 binnen schoot. ,,Een gestolen punt.’’

Door het gelijkspel staat Kozakken Boys 16e in de Tweede Divisie. Volgende week komt Scheveningen op bezoek, dat momenteel 13e staan.