Afbeelding
TG YrroS!

TG YrroS! speelt 2 x komisch in ‘Peeriscoop op zondag’

Podiumkunsten

GORINCHEM Theater Peeriscoop voert al jaren hun succesvolle formule ‘Peeriscoop op zondag‘: van oktober tot juni biedt Peeriscoop een breed zondagmiddagprogramma met muziek en (jeugd-)voorstellingen voor alle leeftijden. Maar daar blijft het niet bij... Na afloop van de voorstellingen staat er een heerlijk gevulde hapjestafel klaar en kun je onder het genot van een hapje en een drankje gezellig nakletsen in hun sfeervolle foyer. En dat voor € 12,50 per kaart.

Peeriscoop zoekt daarvoor steeds opnieuw naar boeiende en verrassende voorstellingen die een bijdrage leveren aan cultuur en ook garant staan voor een gezellige middag.

TG YrroS! is gevraagd om invulling te geven aan zondagmiddag 28 november. Met 2 korte voorstellingen die ze voor de start van de corona-perikelen speelden op het Theaterhoppen-huiskamertheaterfestival in de Woudrichemse vesting: ‘Droomland’ (2018) en ‘Die van Hiernaast’ (2019). Twee komische, zelfs hilarische stukken van ieder ongeveer een half uur, waarmee ze precies binnen het Peeriscoop-uur passen. Het publiek blijft dan ook gewoon even in de zaal tijdens het korte decor-changement, waarna de tweede voorstelling direct start.

Regie is in handen van Eric Schopman en Ine Masseling.

Kaartverkoop: www.yrrostheater.com en www.peeriscoop.nl/voorstellingen/programma-overzicht/
Kaarten kosten € 12,50, de voorstelling start om 16 uur. De foyer gaat eerder open voor degenen die graag vooraf nog iets drinken.

Peeriscoop hanteert de actuele richtlijnen van het RIVM. Toegang met QR-code + id. Mochten er beperkende maatregelen van toepassing zijn of worden, dan wordt men daar via www.peeriscoop.nl en www.yrrostheater.com over op de hoogte gehouden.

Afbeelding
Afbeelding