Leren bij Prago is leuk
Leren bij Prago is leuk Linda Demmer

Gratis taal- en rekenlessen voor volwassenen In Gorinchem

Onderwijs

GORINCHEM Prago geeft elke donderdag gratis taal- en rekenles bij Avres en bij Yulius. De lessen zijn leerzaam, gezellig en gratis. Stichting Prago geeft al jarenlang les in Utrecht, Arnhem, Dordrecht en meer dan dertig andere plaatsen. De lessen, sinds kort ook in Gorinchem, zijn speciaal voor laaggeletterde volwassenen, zoals mensen met een licht verstandelijke of licht psychische beperking. 

Bij Prago leren zij bijvoorbeeld (beter) lezen en schrijven. Er wordt ook lesgegeven in rekenen en digitale vaardigheden. Regiomanager is  Annemarie Wink.,,Het mooie van Prago is dat alles draait om onze cursisten. Zij hebben verschillende niveaus en verschillende manieren van leren. Daarom volgen zij allemaal hun eigen programma, dat speciaal voor hen is samengesteld op basis van hun eigen leerwens en hun eigen mogelijkheden. Anders gezegd: we kijken eerst naar wat je zelf kan en wil, en pas daarna pakken we de lesmaterialen erbij. Echt maatwerk dus. Maar dan wel in een gezellige groep, want dat motiveert ook. We praten veel met elkaar. De combinatie van die twee uitgangspunten, solo en samen, dát is de kracht van Prago. We zien mensen opbloeien. Zij leren bij ons niet alleen lezen of schrijven, maar zij krijgen ook meer zelfvertrouwen en meer plezier in leren.”

Nieuwe cursisten zijn welkom. Omdat de lessen individueel zijn, kunnen zij op elk moment aansluiten. Waar en wanneer: bij Yulius, Wijnkoperstraat 2 op donderdagochtend 10.30 - 12.30, en bij Avres, Spijksedijk 28 op donderdagmiddag 14.30 - 16.30. Kosten: geen. Meer informatie en aanmelden: regiomanager Annemarie Wink 06 42 10 77 40 of annemarie.wink@prago.nl. Zie ook: prago.nl.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
Leren bij Prago is leuk