Afbeelding
Pexels.com

Livestream en meetings Happy@Home voor jongeren

Maatschappelijk

GORINCHEM The Mall Jongerenwerk Gorinchem verzorgt op woensdag 24 november een livestream over Happy@Home. Daarin gaan jongerenwerker Rayban Lee en meidenwerker Eline Wittekoek in op de vraag ‘Is jouw huis een thuis?’. Er wordt aandacht gegeven aan thema’s waar jongeren soms weinig over loslaten, maar wel mee te maken krijgen. Denk daarbij aan echtscheiding van ouders, huiselijk geweld of een rol als mantelzorger.

Rayban vertelt: ,,Vanuit de praktijk signaleren we dat de coronaperiode erg ingrijpend blijft voor veel jongeren en hun thuissituatie. Gezinnen zijn vaak meer dan voorheen samen thuis, wat soms de nodige spanning met zich meebrengt. We brengen verschillende onderwerpen ter sprake en bieden concrete tips om hiermee om te gaan.’ 

In de vier daaropvolgende weken vinden er fysieke meetings plaats, waarin jongeren elkaar op een ontspannen manier kunnen ontmoeten en in gesprek kunnen gaan over de verschillende thema’s. De meetings zijn op woensdag 1, 8, 15 en 22 december van 19.00-21.00 uur in jongerencentrum The Mall, aan de Burgstraat 37 in Gorinchem. Hierbij worden de coronarichtlijnen gehanteerd.

De livestream is woensdag 24 november om 19 uur online te volgen via www.youtube.com/mallgorinchem. Neem voor meer informatie contact op met jongerenwerker Rayban via: rayban.lee@yfc.nl of 06 511 199 29.