Afbeelding
atelier Gorinchem 1330 gesprek

Eerste 1330-gesprek van dit jaar digitaal

13 januari 2022 om 09:42 Activiteiten

GORINCHEM Stichting Atelier Gorinchem is vorig jaar gestart met gespreksgroepen in de wijken. Dit zijn gezellige bijeenkomsten die in deze periode veilig vanuit huis plaatsvinden, in de vorm van een digitale meeting. Op 18 januari is het eerste zogenaamde 1330 gesprek van dit jaar.  

Samen een praatje maken om elkaar beter te leren kennen en uit te vinden wat ons bindt maar ook wat ons scheidt. Met elkaar gaan de deelnemers in gesprek en delen ze kennis, meningen of ervaringen. Wie ook interesse heeft of iemand kent in de buurt die hier behoefte aan heeft of het leuk om nieuwe mensen uit de wijk te leren kennen, kan zich aanmelden voor de 1330-gespreksgroepen. Onder begeleiding van een ervaren gespreksleider worden diverse onderwerpen besproken. 

De groep komt één keer per maand bij elkaar op 10.00 tot 11.30 bijeen. Voorlopig digitaal totdat we weer veilig in de Bogerd aan de Willem de Vries Robbéweg in Gorinchem mogen bijeenkomen. Deze activiteit is gratis.  Aanmelden en meer informatie bij info@ateliergorinchem.nl of 06 55962895. 

Na aanmelden krijgt u de inloglink. We werken met Microsoft Teams. Lijkt dat wat lastig? Neem dan even contact op, dan oefenen we even van tevoren.