Afbeelding
Klaas Prins

Programma theater ‘t Pand: Klaas Prins en ‘Wedstrijdje’

2 mei 2022 om 16:28 Podiumkunsten

GORINCHEM Komende week staan de volgende voorstellingen van theater ‘t Pand gepland in Schouwburg de Nieuwe Doelen: 

Klaas Prins - Exodus 

Vrijdag 6 mei, aanvang 20.30 uur, inkom € 11.00

Klaas schaamt zich overal voor. Hij is bijvoorbeeld bang dat iemand erachter komt dat hij stiekem een nerd is. Of dat je aan de streepjes op zijn shirt kan zien dat hij zijn streefgewicht nog steeds niet gehaald heeft. Of dat zijn oma er achter komt dat hij niet meer in God gelooft.

Maar aan de andere kant ziet hij dat mensen heel veel dingen doen waar hij zich dan weer voor zou schamen. Pratende mensen in de stilte coupe´ bijvoorbeeld, of mensen die alles geloven wat ze op Facebook zien.

In zijn tweede voorstelling Exodus gaat cabaretier en muzikant Klaas Prins op zoek naar het nut van schaamte. Waarom schaam je je, en belangrijker nog: hoe kom je er van af? 

Regie: Pieter Bouwman

Wedstrijdje, de strijd der strijden

Zaterdag 7 mei, aanvang 20.30 uur, inkom € 11.00

‘Wedstrijdje’ is een wedstrijd met een knipoog. Een gechargeerde strijd tussen de beste zangkelen en praatmonden. Een ontspannen avond vol onverwachte wendingen, kleinkunst, muziek en veel briljante teksten. en, jazeker! Er is sprake van matchfixing, want nu al is de winnaar van ‘Wedstrijdje’  bekend. Dat is: het publiek!

‘Wedstrijdje’  is een improvisatie-voorstelling met komische, ontroerende, vrolijke en trieste liederen, puntdichten en wat verder ter tafel komt. Johan Hoogeboom en Jan J. Pieterse putten uit hun uitgebreide repertoire. Zij weten van tevoren niet wat er van ze gevraagd wordt, een verrassing voor iedereen. Ook van de speciale gast wordt verwacht direct in te spelen op de spontane verzoekjes die door het publiek uit de hoge hoed worden getoverd of door het rad van avontuur voor de ogen wordt gedraaid. En dit keer nemen de heren het op tegen De aimabele Schoften. De schoften spelen een thuis wedstrijd en zullen het kaas niet van het brood laten eten.

Film

Maandag 9 mei. ’s Middags om 14.00 uur het filmcafé, en ’s avonds om 20.15 uur de avondfilm. Meldt u aan voor de nieuwsbrief via www.theaterpand.nl en ontvang iedere week het actuele aanbod.

Theater ‘t Pand

Korenbeurs 3-5, Gorinchem

Tel: 0183 638044

http://theaterpand.nl

Afbeelding