Afbeelding
Karen Bruggeman

Atelier en galerie STERKeKUNST 1 jaar

4 mei 2022 om 19:22 Kunst

GORINCHEM Op 1 mei bestond Atelier en Galerie STERKeKUNST 1 jaar in de Burgstraat 19 te Gorinchem. 

,,Eind januari ben ik in dit prachtige oude pand in de Burgstraat komen wonen”, vertelt Karen Bruggeman. ,,Het leende zich perfect voor mijn plannen: wonen en werken combineren op één plek. Ik heb 2 jaar in een camper rondgereisd. De maanden dat ik in Nederland was, bezocht ik ook Gorinchem en was gelijk verliefd. Toen dit pand in de verkoop kwam, wist ik dat dit was waar ik mij wilde settelen. Een droom kwam in vervulling om eindelijk iets te gaan doen met al mijn creatieve ideeën, foto’s en verzamelde spullen. 

Ik werk met spullen die op mijn pad komen; in de natuur, op brocante, in de kringloop en soms op straat. Vaak voeg ik foto’s toe, maar ook andere materialen, zoals knopen en spijkers. Het is een soort van recycling, er is al zoveel moois en ik geef dat graag een 2e leven. Nu we weer volop open kunnen, wordt het steeds gezelliger in de galerie. Ik vind het heerlijk om er te zitten werken en mijn werk te kunnen delen.

Omdat ik 1 jaar open ben, heb ik goodiebags gemaakt voor alle bezoekers in de maand mei. iedereen is welkom iedere vrijdag en zaterdag van 10.30-17.00 en... als je geluk hebt.”

 www.sterkekunst.nl - 06 21946189