[Drechtstreek – GJS 1-0]

2 mei 2022 om 10:26

,,Hij wilde er niet in vandaag’’, aldus GJS-trainer Marco Verbeek. De thuisploeg schoot uit de startblokken, al na tien minuten stond het 1-0. In de tweede helft ging GJS aanvallender spelen en zo waren er een paar grote kansen van onder andere Youri Bos. ,,De doelman van Drechtstreek wist de thuisploeg met een paar goede reddingen echter op de been te houden.’’ Ook het slotoffensief van GJS zorgde niet voor een doelpunt.

De Zwerver – Woudrichem 4-0

,,Begin maart waren wij veel te sterk voor De Zwerver, nu waren de rollen volledig omgedraaid’’, aldus Woudrichem-trainer Gerrie Schaap. De bezoekers begonnen vooral slecht aan de eerste helft, al na dertien minuten kwam De Zwerver op 1-0. Kort daarop werd het ook 2-0. Toen het in de 34ste minuut ook nog 3-0 en vlak voor rust 4-0 werd, was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld.

Heukelum – Sleeuwijk 2-0

,,Zij hadden een meer ervaren ploeg vandaag door de vele afwezigen die wij hadden, daardoor konden ze hun voorsprong eenvoudig vasthouden'', blikte Sleeuwijk-trainer Antoine van Pelt terug op de wedstrijd.