[BZC’14 – Vuren 1-2 ]

2 mei 2022 om 12:08

In de 34ste minuut kwam de thuisploeg op 1-0. ,,Zij waren in de eerste helft gewoon effectiever’’, aldus Vuren-trainer Rick Kolff. De bezoekers begonnen veel beter aan de tweede helft. Al in de 48ste minuut zorgde Bjorn Paul voor de gelijkmaker. Bas van der Vliet maakte vervolgens in de 54ste minuut de 1-2. ,,Hierna is de overwinning niet echt meer in gevaar geweest.’’ Door de overwinning staat Vuren zevende in de 3e klasse D. Volgende week komt SV Capelle op bezoek.

GDC – Schelluinen 2-1

,,De tegenstander vandaag kon heel goed verdedigen, daar hadden wij het heel moeilijk mee'', aldus Schelluinen-trainer Richard van Gils. De thuisploeg begon zeer goed: in de 20ste minuut werd het namelijk 1-0 en nog geen drie minuten later werd het 2-0. Rond de 70ste minuut kreeg Damiën de Jong zijn tweede gele kaart. Desondanks kwam Menno Dekker door de defensie van de thuisploeg en zo werd het nog 2-1. Zijn treffer viel echter te laat om nog een punt te redden. Schelluinen staat nu derde en speelt volgende week uit tegen GVV'63..