[GSC/ODS – Herovina 3-3]

2 mei 2022 om 12:14

Herovina stond zaterdag na 45 minuten met 3-0-achter maar knokte zich in de tweede helft terug. ,,Wij hadden het in de eerste helft flink lastig’’, aldus Herovina-trainer Marcel de Groot. Na wat aanvallende omzettingen kwam Herovina veel beter uit de kleedkamers. In de 62ste minuut kregen de bezoekers een strafschop toegekend die werd benut door Kevin Steenbruggen. Dit zette de comeback in gang van Herovina, dat tien minuten later op 3-2 kwam door een treffer van Coen de Ridder. Na de gelijkmaker in de 81ste minuut van Frank Clements ging Herovina tevergeefs op zoek naar de 3-4.

ZBC’97 – SVS’65 1-0

,,Wij hebben een prima pot gespeeld tegen een hooggeplaatst team, alleen jammer dat we niet hebben gescoord'', blikte SVS'65-trainer José van de Ven terug op de wedstrijd. De bezoekers stonden al binnen twee minuten met 1-0 achter. In de tweede helft SVS aanvallender spelen. De grootste kans was voor Willem Looijen, die tien minuten voor tijd op de lat schoot. Uiteindelijk lukte het SVS'65 niet meer om te scoren. ,,Een gelijkspel was terecht geweest.''

Door de nederlaag staat SVS’65 negende in de 4e klasse E. Komende zaterdag is het elftal van Van de Ven vrij. De eerste wedstrijd is dinsdag tien mei uit tegen Leerdam Sport’55, die momenteel elfde staan.