JAN NOORLANDT

ZVG/Cagemax maatje te groot voor CFM/Transito

22 oktober 2022 om 13:41 Voetbal

GORINCHEM Vrijdagavond speelden de heren van ZVG/Cagemax de derby tegen het Werkendamse CFM/Transito.

In een volle Sporthal Oosterbliek nam ZVG/Cagemax vanaf de aftrap gelijk het initiatief, ZVG/Cagemax ging met een 2-0 voorsprong de rust in. Ook in de tweede helft was ZVG/Cagemax heer en meester en stapte de ploeg van coach Samir Makhoukhi met een 8-2 overwinning het veld af. Door deze overwinning blijft ZVG/Cagemax ongeslagen dit seizoen.

Doelpuntenmakers ZVG/Cagemax: Hicham Farhou 2, Imad Zriouil 2, Mouhcine Zerouali 1, Kevin Tromp 1, Zeki Laaiti 1, Naser el Mousati 1.

Man of the Match: Zeki Laaiti.

Volgende week vrijdag speelt ZVG/Cagemax wederom een thuiswedstrijd. In Sporthal Oosterbliek zal er om 21.30 uur afgetrapt worden tegen ZVC Veenendaal.