Winkelen en werken tijdens koopzondag bij Jola Mode is altijd gezellig.
Winkelen en werken tijdens koopzondag bij Jola Mode is altijd gezellig. St. Gorinchem Citymarketing

Koopzondag Gorinchem: Jola Mode doet vrolijk mee

25 oktober 2022 om 11:38 Overig

GORINCHEM Jola Mode op de Grote Markt 3 in Gorinchem is een vaste waarde als het gaat om koopzondag. De aantrekkelijke winkel met kleding voor het hele gezin zorgt er steevast voor dat deze zondag gewoon in het rooster van de medewerkers wordt opgenomen, waardoor ieder wel een keertje op zondag staat. En dat is geen straf, want op zondag in de winkel werken is altijd gezellig.

Filiaalleidster Danny Thonus vertelt enthousiast over ‘haar’ winkel, die ze altijd aantrekkelijk houdt. Leuke acties, vrolijke aanbiedingen, kassakoopjes en een eigentijds aanbod van modieuze kleding. Zoals de ‘trick or treat’ van nu. Meerdere kaartjes zijn verstopt, wie er eentje vindt, ontvangt 10% korting op een artikel naar keuze.

Danny: ,,Wij kleden het hele gezin aan. Babymode vanaf maatje 50 tot aan de opa’s en oma’s die er natuurlijk ook eigentijds uit willen zien. En tijdens de koopzondag is het ook altijd leuk. Vaak zitten de terrassen vol en loopt iedereen de winkel lekker even binnen. Doordeweeks is dat ook wel, vooral rond lunchtijd, maar zo’n zondags sfeertje is er alleen op koopzondag.’’

Naast modieuze kleding is in de winkel ook een breed assortiment aan accessoires aanwezig. Riemen, tasjes, sokken en natuurlijk met de winter op het oog maillots. Sieraden en haarbenodigdheden hebben ook een eigen plekje. Danny lacht en vertelt dat iedere klant hier compleet in het nieuw de deur uit gaat. Zelfs ondermode ontbreekt niet. Het team van 6 medewerkers helpt iedere klant met een lach en gepaste kijk bij het zoeken naar een nieuwe outfit. Zelf snuffelen en naar hartenlust combineren kan ook.

Danny geeft nu anderhalf jaar leiding aan Jola Mode in Gorinchem en heeft het hier reuze naar het zin. De winkel is al jaar en dag een vast punt in de binnenstad. 

Jola Mode is onderdeel van een landelijke ketens met meer dan tachtig winkels en bijna 500 medewerkers. En wie een leuk item op de website heeft gevonden, kan deze makkelijk reserveren om later gericht te passen of snel op te halen in de winkel. Ook op zondag.

Tijdens de koopzondag op 30 oktober in Gorinchem is de hele Gorinchemse binnenstad open tussen 12.30 en 17.00 uur. Parkeren is in alle parkeergarages gratis.