Verhalenverteller Hubertus
Verhalenverteller Hubertus StoryTrail.nl

StoryTrail Theaterwandeling Gorinchem met verhalenverteller Hubertus

29 oktober 2022 om 13:42 Recreatie

GORINCHEM Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert: de StoryTrail stadswandeling Gorinchem. Op zondag 6 november neemt verteller Hubertus je mee op een anderhalf uur durende tocht vol sagen, legenden en historische stadsverhalen.

De StoryTrail stadswandeling is een rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. In het prachtige decor van de vestingstad brengt Hubertus de helden en schurken uit de stadsgeschiedenis tot leven. Dat doet hij zo meeslepend dat het wel lijkt of je zelf even in de schoenen staat van de vechtersbazen, de notabelen en de weldoeners die hier vroeger de dienst uitmaakten.

Terwijl je door de binnenstad dwaalt, ga je de verhalen van Gorinchem meemaken. Het zijn prachtige, eeuwenoude vertellingen over liefde, list, bedrog, strijd en toewijding. Hoe die stadsavonturen aflopen? En wat je daarvan tegenwoordig nog terug kunt zien in Gorinchem? Je ontdekt het tijdens de StoryTrail, een heerlijke wandeling vol spanning, vaart en humor.

De StoryTrail stadswandeling Gorinchem begint op zondag 6 november 2022 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/gorinchem. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal € 15,50 per persoon (kinderen: € 9,79).