Afbeelding

Bij De Rooi Pannen is studeren écht echt

30 oktober 2022 om 14:12 Onderwijs

GORINCHEM Zet jij straks de stap naar het vmbo of mbo? Bij De Rooi Pannen vind je zeker de opleiding die bij jou past. ,,In alles wat wij doen staat de praktijk centraal: met echte ondernemingen, echte mensen en echte leermomenten. Zo creëren we het beste onderwijs, waarmee we het beste in onze leerlingen en studenten naar boven halen.”

,,In onze scholengemeenschap is studeren niet net echt, maar écht echt. We hebben onze eigen hotels, winkels, restaurants, bakkerijen, design- en evenementenbureaus. Gecombineerd met een groot netwerk in het bedrijfsleven én stageplekken in binnen- en buitenland, hebben wij dus echt alles in huis om jou een voorsprong te geven op de rest.”

,,Op 6 november gooien we de deuren voor je open in Tilburg, Eindhoven en Breda. We staan voor je klaar met een rondleiding, een voorlichtingsmoment én met alle antwoorden op jouw vragen over ons praktijkgerichte (v)mbo-onderwijs. En natuurlijk ga je die praktijk zelf ook echt meemaken. Laat ons weten dat je komt op derooipannen.nl/opendag.”

Over De Rooi Pannen
,,Als kleinschalige scholengemeenschap met locaties in Tilburg, Eindhoven en Breda zijn wij groots in praktijkgericht onderwijs. Van onze vmbo-scholen in Tilburg of Eindhoven tot de mbo-opleidingen binnen de scholen Handel & Ondernemen, Horeca, Toerisme, Leisure & Marketing of Vormgeving: in alles wat wij doen staat de praktijk centraal.”

Nieuw gebouw van Toerisme & Evenementen en Marketing & Evenementen Tilburg van De Rooi Pannen.
Nieuw gebouw van Toerisme & Evenementen en Marketing & Evenementen Tilburg van De Rooi Pannen.