Afbeelding
Gorinchem Gezond

Gorinchem Gezond Wandelchallenge van start

26 oktober 2022 om 12:21 Overig

GORINCHEM In Gorinchem gaat dinsdag 1 november weer een Strava wandelchallenge van start. Zeker nu de winter voor de deur staat en het eerder donker wordt is het fijn om te gaan of blijven wandelen. Daarom een Gorinchem Gezond challenge met de hele stad. ,,Doe jij mee om samen 10.000 km te wandelen of hard te lopen. Iedereen kan meedoen!”

,,Daag je gezin, vrienden of buren uit om ook mee te doen; wie loopt de meeste kilometers? Start jouw gezonde leefstijl samen met Gorinchem Gezond.” In de app worden leefstijl tips gedeeld die je verder op weg helpen. Deze keer zijn er Gorinchem Gezond prijzen te winnen t.w.v €50,-. Ook zijn er vanaf 1 november gratis veiligheidslampjes af te halen in de hal van het stadhuis (tijdens openingstijden). Let wel: op=op.

Op dinsdag 1 november om 12 uur wordt gestart met een gezamenlijke wandeling – onder leiding van Fitwalk- vanaf het Stadhuis. 

Nog niet eerder meegedaan? Meedoen is heel eenvoudig! Download de gratis Strava-app en word lid van de Gorinchem Gezond club. Hulp nodig? Neem dan contact op met Lotte Blok. L.blok@gorinchem.nl of 06 500 39748


HOE WERKT HET?

Je maakt deze kilometers door te gaan wandelen of hardlopen. Fietsroutes of andere sportactiviteiten (voetbal, tennis, e.d.) tellen helaas niet mee voor deze challenge (maar natuurlijk wel voor je leefstijl).

Je houdt alle routes bij via de app Strava (die ook gekoppeld kan worden aan een Fitbit of via de telefoon te gebruiken). Je kunt hiervoor een gratis Strava account aanmaken.

Er is een eigen club op Strava aangemaakt voor de challenge: Gorinchem Gezond

Alle wandel- en/of hardlooproutes leg je vast in de Gorinchem Gezond club op Strava.

LET OP: Bij ‘sport’ vul je ‘hardlooptraining’ in, ook als je gaat wandelen. Anders wordt de wandelroute niet geregistreerd in de Gorinchem Gezond club op Strava.

Voor meer informatie over de challenge of Gorinchem Gezond kijk op: www.gorinchembeweegt.nl/gezond