Najaarskermis in Gorinchem.  
Laten zien dat je goed kan schieten.
Najaarskermis in Gorinchem. Laten zien dat je goed kan schieten. GP-buro
Met video

Nog de hele week Gorcumse kermis!

31 oktober 2022 om 10:14 Evenementen

GORINCHEM Sinds vrijdagmiddag kan iedereen uit Gorinchem en omstreken genieten van de kermis op de Groenmarkt, de Grote Markt en Achter de Kerk. Tot en met zaterdag 5 november staan de botsauto’s, de rupsbaan, de schiettent en nog veel meer klaar voor de bezoekers. Vooral ‘s avonds zorgt dat voor prachtig sfeervolle beelden. 

Vanaf de opbouw tot en met de laatste dag van de kermis kan niet geparkeerd worden op de Grote Markt, Groenmarkt en Achter de Kerk. Er is dan een wegsleepregeling van toepassing. Dit is ook zichtbaar via de vooraankondigingsborden in de desbetreffende straten/pleinen. Doorgaand autoverkeer is mogelijk via het Zusterhuis richting de Molenstraat. 

PRIKKELARME KERMIS

Wie het even iets rustiger aan wil doen op de kermis is maandag om 14.00 uur welkom op de prikkelarme kermis. Enkele maanden geleden vroeg de PvdA fractie aandacht voor die prikkelarme kermis vanuit de gedachte dat deze toegankelijk moet zijn voor iedereen. Ook voor mensen voor wie de kermis soms wat al te luidruchtig is. Met het moment op maandagmiddag 31 oktober wordt zo tegemoet gekomen aan die wens.

Openingstijden van de kermis zijn maandag tot en met donderdag van 12.00 uur tot 23.00 uur en op vrijdag en zaterdag van 12.00 uur tot 1.00 uur. Maandag 31 oktober van 14.00 uur tot 15.30 uur is de prikkelarme kermis. De weekmarkt op maandag 31 oktober vindt plaats op het Stadhuisplein. De standplaatsen op zaterdag van 29 oktober en 5 november komen te vervallen.


Najaarskermis in Gorinchem.  
Gezellig druk op de kermis.
Najaarskermis in Gorinchem. 
In de rupsbaan.
Najaarskermis in Gorinchem.  De kleintjes horen er ook bij.
Najaarskermis in Gorinchem.  Vals spelen als de eigenaar niet kijkt.
Najaarskermis in Gorinchem.  
Uiteraard mag de suikerspin niet ontbreken.
Najaarskermis in Gorinchem.  
Botsautootjes blijven geliefd.
Najaarskermis in Gorinchem.
Najaarskermis in Gorinchem.  
Op tijd springen of vallen.
Najaarskermis in Gorinchem.  
Als een echte chauffeur.
Najaarskermis in Gorinchem.
Najaarskermis in Gorinchem.  De kermis in 360 graden