Sterk Sleeuwijk klopt Vuren met 3-0

31 oktober 2022 om 12:42

Rhelico – Herovina 1-5

,,Niks op aan te merken, een lekkere overwinning’’, aldus Herovina-trainer Marcel de Groot. De bezoekers waren vanaf het begin de dominante ploeg, al na vier minuten zorgde Senna Zwamborn voor de 0-1 voor Herovina. ,,Wij hadden constant de bal.’’ In de 35ste minuut verdubbelde Kevin Steenbruggen de voorsprong, na een strafschop, en op slag van rust maakte Jesse van Vliet ook nog de 0-3. In de tweede helft bleef Herovina de betere ploeg en in de 56ste en 58ste minuut zorgde Van Vliet voor de 0-4 en 0-5. In de 61ste minuut redde Rhelico nog wel de eer met de 1-5.

SV Meerkerk – Arkel 1-1

,,De teams waren vandaag erg gewaagd aan elkaar’’, aldus Arkel-trainer Leon Elands. In de eerste helft was Arkel iets sterker dan SV Meerkerk. Han Dubbeldam opende uiteindelijk ook de score voor de bezoekers. Via een verre ingooi werd uiteindelijk de gelijkmaker gemaakt, dit was tevens de eindstand.

Sleeuwijk – Vuren 3-0

,,We hebben amper iets weggegeven en hadden er nog meer kunnen maken'', aldus Sleeuwijk-trainer Antoine van Pelt. ,,Ik ben, ondanks dat we terecht verloren, trots op hoe ons jonge team speelde vandaag'', blikte Vuren-trainer Rick Kolff terug op de wedstrijd. Jeffrey Molhoek opende al binnen vijf minuten de score voor de thuisploeg. Nog geen kwartier later werd het ook nog 2-0. Vuren kwam iets beter in de wedstrijd in de tweede helft. Dit was totdat Frank ter Schiphorst de 3-0 maakte voor Sleeuwijk, en de wedstrijd definitief besliste.

SVS’65 - Unitas (zaterdag) 0-3

,,We hebben een goeie pot neergezet vandaag’’, blikte Unitas-trainer Othman Bouchaten terug op de wedstrijd. ,,Wij kwamen niet in ons eigen spel vandaag, Unitas heeft terecht gewonnen’’, aldus SVS’65-trainer Menno Beusekamp. In de 20ste minuut opende Noam van Wijk de score voor Unitas. Ook in de tweede helft kon SVS’65 geen potten breken. In de 60ste minuut maakte Thijs van der Wal de 0-2 en in de 75ste minuut maakte Sem van den Dool de 0-3.