Bijeenkomst CPG bij Tredion met thema Employer Branding Gorinchem

15 november 2022 om 20:21 Zakelijk

GORINCHEM Op woensdagavond 30 november brengt het Communicatie Platform Gorinchem (CPG) een bezoek het Gorinchemse bedrijf Tredion. Thema van de avond is ‘Employer Branding’ - hoe kun je als werkgever je merk uniek neerzetten om talenten aan te trekken en te binden? Een actueel onderwerp, nu steeds meer bedrijven worstelen met het behouden en werven van nieuwe medewerkers. 

Het CPG roept haar leden, maar zeker ook andere geïnteresseerde communicatieprofessionals, op de bijeenkomst bij Tredion bij te wonen. Aanmelden kan gemakkelijk via cpgorinchem.nl. 

Employer Branding houdt in dat je je als organisatie en werkgever op een onderscheidende manier profileert bij nieuwe maar ook huidige medewerkers. Dat dat niet alleen gaat om het plaatsen van vacatures met ronkende reclameteksten, begrijpt ICT-bedrijf Tredion als geen ander. Tredion zet zichzelf in de markt als een sterk werkgeversmerk, met woorden én daden. Zo zorgen ze ervoor dat medewerker écht trots zijn om voor het bedrijf te werken. Marie-Janne de Wit (HR) en Lotte Meerkerk (marketing) vertellen tijdens de interactieve bijeenkomst wat ze doen en hoe zij daartoe gekomen zijn. De bijeenkomst start om 20.00 uur, inloop is vanaf 19.30 uur. 

JUBILEUMKORTING 

Communicatie Platform Gorinchem, het netwerk van én voor enthousiaste communicatieprofessionals, bestaat 12,5 jaar. Daarom geeft het CPG €12,50 korting op een lidmaatschap voor 2023. Mits de aanmelding vóór 1 juni 2023 binnen is. De actiekorting geldt niet alleen voor de marketeer, vormgever, communicatieadviseur of andere creatieveling die zich als nieuw lid aanmeldt bij het Communicatie Platform. Ook een bestaand CPG-lid krijgt dezelfde korting wanneer hij of zij iemand introduceert. 

Niet-leden en introducees mogen de eerste keer altijd gratis deelnemen. Ga voor meer informatie over de jubileumactie of het aanmelden naar de website cpgorinchem.nl.