[Woudrichem - Schelluinen 4-1]

30 januari 2023 om 12:56

,,We hadden eerder de gelijkmaker of aansluitingstreffer moeten maken, dan was de wedstrijd wellicht heel anders gelopen’’, blikte Schelluinen-trainer Richard van Gils terug op de wedstrijd. ,,Na de snelle 3-0 en 4-0 hebben wij de wedstrijd definitief naar ons toegetrokken’’, aldus de teammanager van Woudrichem; Fred van Straten. Woudrichem begon erg fel aan de wedstrijd, al in de 7e minuut maakte Rick Naaijen de openingstreffer voor de thuisploeg. Youri Duyzer verdubbelde na een halfuur de voorsprong voor Woudrichem. Tot aan het rustsignaal kreeg Schelluinen een paar kansen op de 2-1, maar die viel uiteindelijk niet. De bezoekers gingen opportunistischer spelen na de pauze. Dit leidde echter niet tot succes. Bori Secreve maakte in de 63ste minuut namelijk de 3-0 en drie minuten later zette Tim Saaman ook zijn naam op het scorebord. Vlak voor tijd behield Pascal van Delden de eer voor Schelluinen door de 4-1 te maken. Volgende week zaterdag speelt Woudrichem uit, in en tegen Tricht. EBOH, uit Dordrecht komend, zal diezelfde dag op bezoek gaan in Schelluinen.