[Haastrecht - Arkel 4-3]

30 januari 2023 om 13:03

,,Gewoon zuur dat we het in de slotfase weggeven’’, aldus Arkel-trainer Leon Elands. Via een counter werd het 1-0 voor de thuisploeg. Na de pauze kwam Arkel al snel op 1-1 door een treffer van Han Dubbeldam. Corné van Horik zorgde er vervolgens voor dat de bezoekers zelfs op voorsprong kwamen. Arkel kon de voorsprong echter niet vasthouden, want Haastrecht kwam op 2-2 en daarna zelfs op 3-2. Jordi van Mill maakte hierna toch weer de gelijkmaker. De thuisploeg was echter nog niet klaar en maakte vlak voor tijd de 4-3. Volgende week komt HSSC’61 op bezoek.

Vuren - Dongen 1-1

,,We waren in de eerste helft oppermachtig maar hebben daar niet het verschil kunnen maken’’, aldus Vuren-aanvoerder Ian van Wijk. Björn Paul leek de 1-0 te maken, maar zijn doelpunt werd afgekeurd. Rond de 74ste minuut slaagden de bezoekers er wel in om de 0-1 te maken. In de 99ste minuut zorgde Jarl Deurhof voor de terechte 1-1. Komende dinsdag komt DESK op bezoek om de gestaakte wedstrijd (stand 1-3) van 6 december 2022 uit te spelen.