[Leerdam Sport'55 - Unitas (zat.) 0-3]

30 januari 2023 om 13:06

,,Een zakelijke overwinning voor ons’’, aldus Unitas-trainer Othman Bouchaten. In het eerste deel van de wedstrijd was Unitas zeer dominant tegen de hekkensluiter van de 4e klasse E. Noam van Wijk maakte al zeer snel de 0-1. Tegen het einde van de eerste helft zetten de bezoekers nogmaals flink aan en met treffers van Sem van den Dool en Brandon Markham werd de wedstrijd beslist. Na de pauze was het voor Unitas vooral geen blessures oplopen en Leerdam Sport’55 kon alleen maar de schade beperken. Daarom bleef het bij 0-3. Volgende week komt Asperen op bezoek.

GVV - Herovina 0-3

,,We zijn goed uit de winterstop gekomen, we waren veel beter vandaag’’, aldus Herovina-trainer Marcel de Groot. In de 34ste minuut opende Kevin Steenbruggen de score. Tot het rustsignaal werd er vervolgens niet meer gescoord. Ook na de pauze waren de bezoekers veel sterker dan GVV. Na een uurtje spelen maakte Mark Muller de 0-2. Vlak voor tijd zorgde Tim van der Vliet nog voor de 0-3. Volgende week komt Lekvogels op bezoek in Herwijnen.