Zwemmer
Zwemmer Eigen foto

Challenge 2020! Ga jij de uitdaging aan?

Overig Deel je nieuws

Challenge 2020! Ga jij de uitdaging aan?

Vanaf februari 2020 start in Gorinchem een nieuw sportinitiatief: de Challenge 2020! Wil je na een vervelende periode uit een dal klimmen? Gun jezelf een nieuwe start! Train samen met anderen voor jouw eerste thriatlon. De uitdaging ga je niet alleen aan. De ervaren begeleiders van Sportbureau Tino en de Nederlandse Triathlon Bond bereiden je optimaal voor. Ben jij klaar voor de start?  

 

Sport levert een belangrijke bijdrage aan een revalidatie- en herstelproces. Uit onderzoek blijkt dat mensen met een medische aandoening door te sporten sneller deel kunnen nemen aan de maatschappij. Ook na een langdurige rouwperiode of een depressie levert sport een positieve bijdrage aan het herstel. Om die reden bedacht Sportbureau Tino de Challenge 2020!

 

Ultieme uitdaging

Een sprintthriatlon is de manier om jezelf uit te dagen. Het bestaat uit 500 meter zwemmen, 20 kilometer fietsen en 5 kilometer hardlopen. De combinatie van de drie onderdelen maakt het zo bijzonder. Het is niet alleen een sportieve prestatie, maar ook een overwinning op jezelf. Een nieuw hoogtepunt in jouw leven!

 

Iedereen kan meedoen!

Iedereen kan meedoen. Het is wel belangrijk dat je wekelijks in de gelegenheid bent om samen te trainen en je hier ook fysiek toe in staat bent. We starten met een intakegesprek. Daarna volgt een sportmedische test. We kijken specifiek naar de onderdelen zwemmen, fietsen en hardlopen. Op basis daarvan ontvang je een persoonlijk trainingsprogramma. Je kunt dan aan de slag. Als jij zorgt voor de motivatie, zorgen wij ervoor dat je fit aan de start staat!
 

Meer informatie

Heb je nog vragen of wil je gelijk aanmelden? Neem dan contact op via david@sportbureautino.nl. We gaan graag met je in gesprek. Kijk voor meer informatie op www.sportbureautino.nl/challenge2020

advertentie