BC de Vesting: Verwachte winnaars

Overig Deel je nieuws

De eerste WinterSerie bij bridgeclub de Vesting is in beide groepen afgesloten met koppels die daar al enkele weken de leiding in hun bezit hadden.
Met een opmerkelijk gemiddelde van 60-half haalden Harry Hopman&Marianne Huinck de lang gewenste promotie naar de A-lijn binnen.
 

In die A-lijn was de eindzege en de laatste zitting een prooi voor Rien Boonman&Cor de Pender,  een duo dat sinds afgelopen herfst pas samen en bij deze BC speelt. Opmerkelijk was de tweede plek voor promovendi Betty Kraijo&Adrie Visser zij beëindigden de serie met een dikke 58%.  

De laatste winst in groep-B ging naar Yvonne& Pancras de Jager die een hoge 61-er lieten noteren. Zij werden deze avond gevolgd door de uiteindelijke serie winnaars Harry Hopman&Marianne Huinck. Een vierde plek en 51% was voor Jan Bennink&Tony Else genoeg om weer terug te keren op het hoogste niveau bij deze BC.

Volgende week begint WinterSerie2 met daarbij tijdelijk een C-lijn. Daarin gaan vier cursisten paren spelen die de afgelopen maanden onder bezielende leiding met Betty Krayo met assistentie van Marchien O'Herne, Marianne en Brucht Genee de kneepjes van het bridge spel hebben leren kennen. Met vier vrijwilligers paren gaan zij de komende WinterSerie het geleerde in de praktijk brengen.

A-lijn
1 Rien Boonman & Cor de Pender 65,38
2 Betty Kraijo & Adrie Visser 58,78
3 Lex de Gunst & Arie van Noordenne 58,58

B-lijn
1 Yvonne & Pancras de Jager 61,72
2 Harry Hopman & Marianne Huinck 56,67
3 Pieter Hofman & Petri van Zijl 56,61

Eindstand WinterSerie1
A-lijn
1 Rien Boonman & Cor de Pender 56,00
2 Hans Aalberts & Mary de Gunst 53,10
3 Hanny Passenier & Frans Uelman 53,05

B-lijn
1 Harry Hopman & Marianne Huinck 60,42
2 Jan Bennink & Tony Else 59,04
3 Yvonne de Jager & Pancras de Jager 56,66

Voor de volledige uitslag, 
ga naar http://www.nbbclubsites.nl/club/16025  

 

advertentie