De gedecoreerde vrijwilligers van GOBA
De gedecoreerde vrijwilligers van GOBA Basketbalvereniging Goba

Goba decoreert zes vrijwilligers

28 januari 2023 om 12:06 Overig

GORINCHEM Tijdens de algemene leden vergadering van Basketbalvereniging Goba zijn woensdag 25 januari enkele leden door het nieuwe bestuur in het zonnetje gezet en benoemd tot lid in de galerij van Goba-toppers.  

Johan van Sluis, erelid en leden van verdienste Liesbeth de Goeij-Pieterse, Hélène de Goeij, Corné de Goeij, Björn Bahlmann en Guus Ouwerkerk, lid van verdienste werden door de nieuwe voorzitter Egbert Egberts, die de club al een aantal maanden ad interim leidde, in het zonnetje gezet en kregen naast een fleurig boeket een glazen herdenkingsschild overhandigd in soorthal Oosterbliek. Corné de Goeij is overigens het eerste lid van Goba dat nu in bezit is van de titels erelid én lid van verdienste. Alle leden hebben in het verleden én heden in grote mate op verschillende vlakken een wezenlijke bijdrage geleverd aan het voortbestaan en de opnieuw ingezette groei van Goba. 

Johan van Sluis, kersvers erelid en oud-schoolmeester, is vooral druk doende met de jongste jeugdteams, waarvan in het huidige seizoen zelfs drie onder 12 teams extra aan de competitie zijn gaan deelnemen. Maar hij leidt ook scheidsrechters op, begeleidt stagiairs én geeft het bestuur gevraagd en ongevraagd advies. Meer over de vereniging Goba is te lezen op www.goba.nu

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie