Afbeelding
www.lingewaelschemuttersopen.nl

Lingewaelsche Mutters Open groot succes

3 oktober 2023 om 15:22 Overig

VIANEN Zaterdag 30 september traden onder fantastische omstandigheden meer dan 100 golfers aan voor de jaarlijkse Open wedstrijd op de mooie uitdagende 18-holes polder linksbaan ‘golfpark De Kroonprins’ in Vianen. Tegelijk werd er ook een 18-holes wedstrijd gespeeld op de uiterst uitdagende Par-3 baan. De Par-3-baan heeft 9 spannende holes met een lengte variërend van 78 tot 150 meter, diverse waterpartijen, uitdagende greens en een kwaliteit die je normaal alleen tegenkomt op de beste 18-holes-banen in Nederland.

Alle gasten werden ontvangen met koffie en lekkernijen. Door de gulle bijdragen van alle sponsoren werden de deelnemers verrast met een goed gevulde goodiebag en versnaperingen in de baan, waarbij de foodtruck Holy Krab een culinair hoogtepunt was.

GEEN HOLE IN ONE

De wedstrijd (individueel Stableford) startte met shotgun, waardoor alle spelers tegelijk vertrokken. Gedurende 4,5 uur konden de spelers volop genieten van de in topconditie verkerende baan. De hole-in-one op hole 15 werd helaas niet geslagen, waardoor de door De Waal autogroep beschikbaar gestelde VW Golf weer terug kon rijden naar de garage. Helaas wist geen van de spelers op de Primera de hole-in-one op hole 4 te slaan.

Ook op de Par-3 baan werd de hole-in-one op hole 7 niet geslagen, waardoor de door de Dutch Golf Club Fitters beschikbaar gestelde Click Gear Trolley kan worden verkocht voor de ondersteuning van de Stichting Handicart.

GEZELLIG EN SPORTIEF

De doelstelling om er een gezellig en sportief evenement van te maken werd ruimschoots gehaald. Een kleine 20% van de deelnemers was geen lid van De Lingewaelsche en kwam van buitenaf. Hierdoor ontstond een mooie kans om nieuwe golfvrienden te maken en mensen kennis te laten maken met de prachtige baan.

Bij terugkomst in het clubhuis werden de spelers getrakteerd op een koud drankje, oesters en bittergarnituur. Terwijl de borrel in volle gang was, had de wedstrijdcommissie tijd om de scorekaarten te controleren.

Voor de drie beste spelers in 4 categorieën was er een prachtig gevulde prijzentafel met voor elke winnaar een in het kader van ‘Leerdam glasstad’ speciaal geblazen glasobject.

De door Mutters Makelaars beschikbaar gestelde bronzen wisseltrofee was voor de overall-winnaar van het toernooi. Deze eer viel ten deel aan Cornel Speksnijder

UITSLAGEN WEDSTRIJD:

Categorie A 

1e prijs: Frank Siepman

2e prijs: Bas de Wit

3e prijs: Maarten Fokker (Eagle op hole 6!)

Categorie B 

1e prijs: Rob Druppers

2e prijs: Bert Romer

3e prijs: Peter Siebeling

Categorie C 

1e prijs: Cornel Speksnijder

2e prijs: Jan Verburg

3e prijs: Rob Zoetewij

Par 3 baan 

1e prijs: Claudia v/d Werf

2e prijs: Monique Aarts

3e prijs: Hester Keyser

Championscourse

Neary:

Dames: Annemieke Bakker
Heren: Jasper Welten

Longest drive:

Dames: Janneke Leunissen
Heren: Willem Dubbers

Par 3 baan

 Neary:

Dames: Lucy Vos
Heren: Peter van Dijk

Impressie van de golfdag binnenkort op www.lingewaelschemuttersopen.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie