Kinderen volgen de lessen bij Xtra English4kids
Kinderen volgen de lessen bij Xtra English4kids Shabnam

Gratis proefles bij Xtra English4kids !

22 augustus 2018 om 13:24 Sport/sport Deel je nieuws


 

Al bijna 5 jaar verzorgt Xtra English4kids naschoolse cursussen voor kinderen die hun gespreks- en spreekvaardigheid in het Engels willen verbeteren en zich ook goed willen voorbereiden op het voortgezet onderwijs.

Op woensdag 29  augustus a.s. beginnen de lessen weer van Xtra English4kids op het IKC Merweplein, Merwedonk 4-6 in Gorinchem.

Om kennis te maken met de cursus, kan uw zoon/dochter gratis een proefles volgen.

Er zijn drie cursussen  :

 - groep 4 en 5 (Starters) op woensdagmiddag van 13.00-14.00

 - groep 6 (Pre Advanced)  op woensdagmiddag van 14.15-15.15

 - groep 7 en 8 (Advanced) op woensdagmiddag 15.30-16.30

 

We streven naar een optimaal leerrendement met maximaal vijftien kinderen per groep. We gebruiken de allernieuwste leermethodes in combinatie met digitale hulpmiddelen. Dat de lessen succesvol zijn, blijkt uit de uitstekende resultaten die onze (ex-)leerlingen behalen in het basis onderwijs en voortgezet onderwijs.

De belangrijkste reden van het succes van de cursus? De kleinschaligheid van de groepen in combinatie met het enthousiasme en de kwaliteit van de docenten.

De cursusleidster, Shabnam Hofland, heeft ruime ervaring als docente.  Zij is docente Engels met ervaring in het basis- en voortgezet onderwijs. “Ik heb o.a. de opleiding ‘Teaching English as a Foreign Language (T.E.F.L.) gevolgd, die erop gericht is om Engels te leren aan anderstaligen”, vertelt Shabnam. “Als docente Cambridge Engels heb ik veertien jaar in het buitenland gewerkt.

De kerntaak van Xtra English4kids is uitdrukkelijk gericht op het verzorgen van kwalitatief goed Engels onderwijs. Wij realiseren onze visie door een goede pedagogische relatie met de kinderen en een professionele didaktiek. De kinderen raken bijzonder gemotiveerd vanwege de gehanteerde didactiek van het lesmateriaal in klas. De cursisten uit de Advanced groep behalen het niveau van 3-HAVO/VWO. Zowel de ouders als de kinderen tonen zich bijzonder tevreden over de opleiding.

 

 

Shabnam Hofland

advertentie
advertentie