De club viert vandaag haar 123e verjaardag
De club viert vandaag haar 123e verjaardag Unitas

123-jarig Unitas werk al aan jubileumboek

19 april 2021 om 19:07 Voetbal

GORINCHEM De coronapandemie gooit al voor het tweede jaar op rij roet in het eten voor het verjaardagsfeestje van de 123 voetbalvereniging Unitas. Het goede nieuws is dat al wel gewerkt wordt aan een jubileumboek dat op de 125e verjaardag van de club verschijnt

Vandaag, maandag 19 april, viert Unitas haar verjaardag. 123 jaar jong. Traditiegetrouw viert de club haar verjaardag met het huldigen van de leden die 12 1/2, 25, 40, 50, 60, of 70 jaar lid zijn. Nu voor het tweede jaar moet de club dit evenement missen. ,,Het is bij Unitas altijd een bijzonder feest met het zingen van het clublied, jubilarissen en het samen zijn. Immers Unitas staat voor eenheid. Een echte familie”, zo schrijft Theo Bos op de website.

Sportief gezien kan de jeugd tot 19 jaar in deze tijd wel volop trainen. En dat zijn 280 jeugdleden, meisjes en jongens. Maar ook de nieuwe radiokamer is al een heel eind, de nieuwe tribune stoelen staan klaar. Met vereende krachten zijn vrijwilligers dagelijks bezig aan renovatie en nieuwbouw van de kleedkamers. ,,Zo zitten we er straks -125 jaar Unitas- weer top bij”, zo is de stellige overtuiging van Bos. De club werkt al aan de voorbereidingen van het 125 jarig jubileum, zo verschijnt er in elk geval een jubileumboek.  

advertentie
advertentie